Etherten Ethernet connection stopped working.

The EtherTen combines an Uno-equivalent Arduino-compatible board and Wiznet-based Ethernet support, along with a microSD card slot and Power-over-Ethernet support. [Product page]
Post Reply
Juliang
Posts: 3
Joined: Mon Apr 22, 2013 2:10 am

Etherten Ethernet connection stopped working.

Post by Juliang » Mon Apr 22, 2013 2:19 am

I've been using my etherten for a couple weeks now and everything was fine, but this morning i plugged it in and the ethernet wont work and the chip gets quite hot. Normally the lights next to the sd slot would flash when I put the ethernet cable in but now nothing. I've checked the cable and the connections and they are fine. Normal sketches run fine on it still its just when I need the ethernet.

Please help I really need this to get working again, I have a massive project due next week and I really cant afford the time or the money to get a new one.

Thanks

Juliang
Posts: 3
Joined: Mon Apr 22, 2013 2:10 am

Re: Etherten Ethernet connection stopped working.

Post by Juliang » Mon Apr 22, 2013 9:30 pm

Powering it by usb. I've had an rgb led and a few buttons connected but nothing now and it has worked after I did. At the moment nothing but usb and ethernet. I bought it from jaycar wellington.

Thanks for the quick reply

Juliang
Posts: 3
Joined: Mon Apr 22, 2013 2:10 am

Re: Etherten Ethernet connection stopped working.

Post by Juliang » Thu Apr 25, 2013 2:22 am

I tried it but still nothing.

Post Reply