LeoStick Not Recognized at all

A shrunk down Leonardo-compatible board, thumb drive sized with native USB support. [Product info]
Post Reply
Maxxb12
Posts: 2
Joined: Tue Aug 27, 2013 5:37 pm

LeoStick Not Recognized at all

Post by Maxxb12 » Tue Aug 27, 2013 5:41 pm

I recently received my leostick in the mail, and was eager to get going with it, so after soldering the headers onto it i plugged it into my PC after installing the necessary drivers and board profiles. Nothing happened. Not the windows chime for when plugging something in, not in device manager. I try again on my Mac. Nothing happens either, the COM port does not appear. As final resort i try it on a linux distribution. Am i doing something wrong? is my leostick kaput? :? :cry:

Maxxb12

andrew
Freetronics Staff
Freetronics Staff
Posts: 978
Joined: Sun Jul 14, 2013 7:06 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: LeoStick Not Recognized at all

Post by andrew » Wed Aug 28, 2013 12:08 am

Do any of the LEDs turn on?

Maxxb12
Posts: 2
Joined: Tue Aug 27, 2013 5:37 pm

Re: LeoStick Not Recognized at all

Post by Maxxb12 » Wed Aug 28, 2013 11:10 am

Yes, the light is a constant blue when plugged in.

andrew
Freetronics Staff
Freetronics Staff
Posts: 978
Joined: Sun Jul 14, 2013 7:06 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: LeoStick Not Recognized at all

Post by andrew » Wed Aug 28, 2013 9:35 pm

Maxxb12 wrote:Yes, the light is a constant blue when plugged in.
OK, that doesn't sound right. Please email support@freetronics.com

Post Reply