Page 1 of 1

Leonardo and DMD

Posted: Tue Feb 11, 2014 9:14 pm
by LordN1kon
Hi,

I have a functional Programm for the arduino uno and the DMD.
Now i want use the Leonardo instead the uno but it didn't work with the Leonardo.
Did somebody know why? are there other Pin assignments on the Leonarod? or any other known Problems?

Re: Leonardo and DMD

Posted: Tue Feb 11, 2014 10:33 pm
by andrew
DMDs are not officially compatible with a Leonardo, please use the Uno.
In saying that, you can manually wire it to the Leonardo however there is some flicker.

Re: Leonardo and DMD

Posted: Wed Feb 12, 2014 8:13 am
by LordN1kon
thx thats bad News :?
I Need a Little bit more ram for my variables thats why i tried it with the Leonardo :(