Search found 36 matches

by Stylmast
Wed Feb 18, 2015 7:19 am
Forum: EtherTen
Topic: Power supplies
Replies: 13
Views: 10649

Re: Power supplies

Thanks,

Has this just been added to your site. I did a search just before my last post & didn't see any 48 V units. The 1 I have is the old style with the yellow bottom board & blue top one.

Regards

Scott
by Stylmast
Sat Feb 14, 2015 8:04 am
Forum: EtherTen
Topic: Let the smoke out....
Replies: 13
Views: 8845

Re: Let the smoke out....

I think my problem is coming from the direct link I have to the battery via the voltage divider, as I made a small mistake and the ground wire on the divider smoked. I need to find an dc - dc opto isolator.

Scott
by Stylmast
Sat Feb 14, 2015 5:49 am
Forum: EtherTen
Topic: Power supplies
Replies: 13
Views: 10649

Re: Power supplies

I was starting to do some home work on the POE, I notice that you have removed the 48 V POE reg from your site. Does this mean they are no longer a happening device?

Scott
by Stylmast
Sat Feb 14, 2015 5:43 am
Forum: EtherTen
Topic: Let the smoke out....
Replies: 13
Views: 8845

Re: Let the smoke out....

I just stuffed up.. I smoked an Ether Ten. I had the dc jack supplying power to the board and wanted to fault find as to why I was getting a code error. I plugged in the serial lead buy I had the laptop charging and out came the smoke... Sh.......!!!! This is a normal state for me as I require the b...
by Stylmast
Thu Feb 12, 2015 2:38 am
Forum: EtherTen
Topic: UPS system code problems
Replies: 15
Views: 8631

Re: UPS system code problems

Do I have to use raw ADC data with the web page or can I use the final answer from the math that is show for the serial print?

As the web page has to do the math with fix numbers and not the variable ones that the Ten does.
by Stylmast
Thu Feb 12, 2015 2:02 am
Forum: EtherTen
Topic: UPS system code problems
Replies: 15
Views: 8631

Re: UPS system code problems

I just turned on the dev tools and saw this. What does this indicate? as I am new to this dev tool. Index : 37 is this line - request.send(null); I have just been watching the console & notice that I don't get a error when ever an data update happens. 1 line at a time only. Am I right in guessing th...
by Stylmast
Thu Feb 12, 2015 12:06 am
Forum: EtherTen
Topic: UPS system code problems
Replies: 15
Views: 8631

Re: UPS system code problems

The attached is a snap of the screen with 3 inputs working, the 4 gauge has no math on the SD card. The first to lines of errors is what get displayed 3 out of 4 when the math is added to the SD card for the 4th gauge and all gauges display the same as the 4th gauge. I will post up an updated pictur...
by Stylmast
Wed Feb 11, 2015 11:49 pm
Forum: EtherTen
Topic: UPS system code problems
Replies: 15
Views: 8631

Re: UPS system code problems

When I run the code using on 3 raw ADC & the 3 gauges with math etc they all work correctly and display the correct data ( or close enough ). This is checked with digital meters both multi & clamp. But as soon as I add the extra code on the SD card for the 4th ADC and or gauge, all of the data stops...
by Stylmast
Wed Feb 11, 2015 6:41 am
Forum: EtherTen
Topic: UPS system code problems
Replies: 15
Views: 8631

Re: UPS system code problems

I have just tried the code for the inverter by it's self and it works. But when it's added to the rest it doesn't work. Any idea's ??
by Stylmast
Tue Feb 10, 2015 1:46 am
Forum: EtherTen
Topic: UPS system code problems
Replies: 15
Views: 8631

Re: UPS system code problems

I have updated the code with some minor changes, but I'm having a problem with the 4 gauge. When its added to the SD card it stops the whole lot from working. The first 3 gauges work well. I can't even get just the raw ADC to work lines 17 - 24. I'm missing something. https://github.com/stylmast/UPS...