Search found 6 matches

by arduinoUser
Fri Jan 22, 2016 8:23 am
Forum: Eleven
Topic: Keeps asking to update libraries.
Replies: 4
Views: 4859

Re: Keeps asking to update libraries.

Ok thanks I have now unchecked the check for updates.
What I didn't know was how to actually update a library. I have just discovered you click "More Info" in the listed library in the library manager and an install button appears.
by arduinoUser
Wed Jan 13, 2016 10:23 pm
Forum: Eleven
Topic: Fails to upload
Replies: 6
Views: 7099

Re: Fails to upload

Ok. Where is the update button?
.
by arduinoUser
Wed Jan 13, 2016 7:18 pm
Forum: Eleven
Topic: Fails to upload
Replies: 6
Views: 7099

Re: Fails to upload

I couldn't actually edit the Tools/Port value but when I clicked the value shown something happened as it now appears to work. The first board is always assigned COM8 and the second board is always assigned COM9 so I assume the boards have an ID number that is recognized by Windows7. If I buy anothe...
by arduinoUser
Wed Jan 13, 2016 8:38 am
Forum: Eleven
Topic: Fails to upload
Replies: 6
Views: 7099

Re: Fails to upload

@andrew, Thank you for the quick reply. The first board is working again but when I unplug it and plug in the second board it fails. It probably has something to do with windows giving the second board com9 instead of com8 but I don't know how to fix it. Does each board have its own ID for windows t...
by arduinoUser
Wed Jan 13, 2016 6:43 am
Forum: Eleven
Topic: Keeps asking to update libraries.
Replies: 4
Views: 4859

Keeps asking to update libraries.

Every time I select an upload a window pops up,
"Update available for some of your libraries"
Surely new updates can't be happening every couple of minutes?
.
by arduinoUser
Wed Jan 13, 2016 6:38 am
Forum: Eleven
Topic: Fails to upload
Replies: 6
Views: 7099

Fails to upload

Everything was working fine until buying and plugging in a second arduino "Eleven" board for another project and now nothing uploads. When I plug in the first board it is assigned COM8. If I unplug the first board and plug in the second board it is assigned to COM9. Both boards now give this error: ...