Search found 36 matches

by Stylmast
Mon May 29, 2017 12:01 pm
Forum: EtherMega
Topic: Pin current limit
Replies: 0
Views: 1491

Pin current limit

What is the pin current rate for the mega board? I have seen some info on it - 20mA constant & peak of 40mA, with group total of 150mA source & 100mA sink. Are these number correct or close. I'm looking at running some solid state relay that draw 25mA on operation. Yes I'm looking at trying to set u...
by Stylmast
Tue Jun 07, 2016 1:02 am
Forum: EtherTen
Topic: Upload error ten with POE
Replies: 1
Views: 4044

Upload error ten with POE

Hi Guy's, I'm having a problem with the upload of a code, it works fine the another ten I have but when I try to upload it with the ten that has POE board connected to it errors. I'm not using the POE to power the ten yet, was trying to get the code to work via usb power before changing to the POE. ...
by Stylmast
Tue Jun 07, 2016 12:05 am
Forum: EtherTen
Topic: USB driver problem
Replies: 7
Views: 6016

Re: USB driver problem

Update 2 - I switched back to my W10 drive and got the same results as above only the V3 board showed an error. The rest used the same W10 driver. 10.0.10586.306

Scott
by Stylmast
Mon Jun 06, 2016 12:27 pm
Forum: EtherTen
Topic: USB driver problem
Replies: 7
Views: 6016

Re: USB driver problem

Update - I have found a couple of older boards Ver 1.1 & Ver 2 both of these boards show on the com port section of the device manager on my W7 machine which is also my w10 machine with a different hard drive.

The etherten is a ver 3

The mega installed its divers correctly on the W7 machine.

Scott
by Stylmast
Mon Jun 06, 2016 10:56 am
Forum: EtherTen
Topic: USB driver problem
Replies: 7
Views: 6016

Re: USB driver problem

I think it's driver, my W7 machine is now doing the same thing after an update. I'm unable to use restore point to back date the driver install. Do you have the driver file I can use?

Scott
by Stylmast
Sat May 21, 2016 8:23 am
Forum: EtherTen
Topic: USB driver problem
Replies: 7
Views: 6016

Re: USB driver problem

I have 2 units, 1 is new & the second 1 is a little older, also the same with a new mega
by Stylmast
Mon Apr 04, 2016 11:45 am
Forum: EtherTen
Topic: USB driver problem
Replies: 7
Views: 6016

USB driver problem

Hi guys,
I'm having a problem with the USB drivers - device manager is reporting Device descriptor request failed. Properties shows a Code 43.

I'm on a W10 machine.

Any idea's.
by Stylmast
Mon Aug 31, 2015 7:09 am
Forum: EtherTen
Topic: Power supplies
Replies: 13
Views: 10473

Re: Power supplies

Hi Angus,

When do expect to have the Isolated POE boards back in stock?

Regards

Scott
by Stylmast
Fri Feb 20, 2015 2:33 am
Forum: EtherTen
Topic: Let the smoke out....
Replies: 13
Views: 8692

Re: Let the smoke out....

Ok I found the source of my problem. It was in my battery charger, the printed circuit board which slides into the ali housing was a little to small and it dropped out of the support slot. The positive rail on the circuit board came into contact with the Ali and I had a positive earth fault on my sy...
by Stylmast
Wed Feb 18, 2015 11:57 pm
Forum: EtherTen
Topic: Power supplies
Replies: 13
Views: 10473

Re: Power supplies

It was the last one I bought through Jaycar. I'm glad i didn't get a change to run it yet as it would have added to my problems.

Still looking for a switch at the moment, rack mount with at least 12 POE outlets or more.

Thanks for your help so far Angus.

Regards

Scott