Search found 7 matches

by DannyV
Thu Feb 02, 2017 7:52 am
Forum: Module Discussion
Topic: Can't Program using USBasp
Replies: 1
Views: 1503

Can't Program using USBasp

Hi Folks, (Further to my recent emails to/from Daniel). I cannot program my EtherMega2560s, nor EtherTen with the USBasp interface from Freetronics. This all started when I got down to the bottom to my pile of EtherMega's R3 V3.0 and my remaining ones have 'broken' USB comms. I have programmed aroun...
by DannyV
Fri Jul 11, 2014 2:31 am
Forum: EtherMega
Topic: avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout !!!
Replies: 3
Views: 3571

Re: avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout !!!

Interestingly, this morning, It all worked with no changes from last night (after taking the !!! out last night) on both boards. One board was left connected all night, and the other wasn't, but they both now work!.
Still I won't be using !!! again.
Thanks.
by DannyV
Thu Jul 10, 2014 4:22 pm
Forum: EtherMega
Topic: avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout !!!
Replies: 3
Views: 3571

avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout !!!

Hi, My EtherMega version3 suddenly stopped accepting script loading about the same time that I added the exclamation marks in some text to debug an alarm message, giving repeated messages of: avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout I've tried everythin...
by DannyV
Sun Apr 27, 2014 4:36 am
Forum: LeoStick
Topic: LeoStick install and first time use - Mac OS X
Replies: 9
Views: 9579

Re: LeoStick install and first time use - Mac OS X

Hi Folks, I'm using Max OS X IDE version 1.5.6-r2 (On Mac 10.9.3) In order to get my LeoStick board to appear in the IDE Boards list, I had to do the following: Find the /MacBookPro/Applications folder Find the Arduino.app and right click on it Select 'Show package contents' Click on 'Contents' , 'R...
by DannyV
Sat Mar 01, 2014 11:42 am
Forum: Product / Device Ideas
Topic: New 1284P-powered board suggestions
Replies: 36
Views: 28802

Re: New 1284P-powered board suggestions

I'd hate to see another dip (unless you used a quad pack). I'd prefer to see a clean mid range board for battery use: . No ethernet - if you need that you most likely need the mega 256. . No sd card (Maybe - I'm still between 6 & ½ dozen - it would make a nice battery logger) . rtc yes - if you can ...
by DannyV
Mon Oct 07, 2013 5:16 am
Forum: EtherTen
Topic: [Solved] Dodgy soldering on EtherTen?
Replies: 7
Views: 5113

Re: [Solved] Dodgy soldering on EtherTen?

Thanks for resolving that for me John, Great follow up service. :D
by DannyV
Mon Oct 07, 2013 4:21 am
Forum: EtherTen
Topic: [Solved] Dodgy soldering on EtherTen?
Replies: 7
Views: 5113

Re: [Solved] Dodgy soldering on EtherTen?

Hi,
I've also had one of these come off - the surface mount usb connector came off with the cord.
I bought a new one while I decided what to do with the broken one ( I need two anyway).
I can't post private messages yet (I've only just joined the site).
Cheers,
Danny